Fuglesikring i alle typer bygninger

Sikring mod måger, duer og svaler

Det er ikke alle, der ved første øjekast kan se nogen ide i at lave en fuglesikring, men har man først haft massive besøg af duer, måger eller svaler, så ligger det ofte ikke så fjernt at tænke den slags løsninger. Har du problemer med fugle i din bygning eller bolig? Så skal du ikke tøve med at kontakte DCC Pestcontrol & Cleaning ApS. Vi sikrer bygninger mod fugle i og omkring Aarhus, Silkeborg og Randers.

Skadedyrsbekæmpelse er også fuglesikring

Store mængder af ovennævnte fugle samlet på et sted giver naturligt også store mængder efterladenskaber både omkring deres reder, men også hvor de nu sætter sig. Det kan i sig selv være både sundhedsskadeligt – f.eks. på grund af lopper, mider og bakterier – men også skadeligt for bygninger, hvor fuglene f.eks. bygger rede.

Vi har mange års erfaring med duesikring og sikring mod andre typer fugle, der typisk betragtes som skadedyr. Derfor ved vi en masse om både fuglenes adfærd og effektiv fuglesikring. Denne viden bruger vi til at sikre en løsning, der ikke blot flytter problemet fra ét sted til et andet på ejendommen, men som også løser skadedyrsproblemet fuldstændigt.

Hvad koster skadedyrsservice med fuglesikring?

Alt efter problemets omfang – og dermed også løsningens kompleksitet – varierer vores priser. Men du er altid velkommen til at kontakte en skadedyrsbekæmper og fortælle mere om din opgave, hvorpå vi udarbejder et tilbud på den løsning inden for skadedyrsbekæmpelse, der giver bedst mening.

Kontakt os for mere information

Hos DDC Pestcontrol & Cleaning ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om hvad vi tilbyder, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon 20 33 10 11. Du kan også sende os en e-mail til anders@ddcp.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er certificeret af
​Plantedirektoratet DK nr. 8006

Kontakt os

DDC Pestcontrol & Cleaning ApS

​Århusvej 223, 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

CVR: 39784467

Telefon: 20 33 10 11

E-mail: anders@ddcp.dk