Skadedyrs-bekæmpelse med miljørigtig effekt​

DDC Pestcontrol & Cleaning ApS er den helt rette at kontakte, hvis i har en opgave som kræver skadedyrsbekæmpelse. Firmaet startede i 1922 og gennem tiden, er vi vokset til at være eksperter i bekæmpelse af insekter og skadedyr.

Vi arbejder dog ikke med gnavere som mus, rotter og muldvarpe. Har du derimod en container forsendelse som skal til udlandet, så er der visse lande som kræver at lasten er behandlet inden den forsegles til afsendelse.Det er for at sikre sig mod uhensigtsmæssig eksport af diverse skadedyr. Specielt fokus er der på containere hvor der er brugt træemballage. Vi kan bringe din container til vores egen terminal og forestå deinfektion af containeren samt udstede et certifikat jvf. de gældende regler. Så ring trygt til os når i har brug for skadedyrsbekæmpelse.​

Vi er certificeret af plantedirektoratet DK nr. 8006

Møl og kannere er insekter der især florerer i museer, fødevarelagre, produktionslokaler o.l. Også i private boliger finder man disse insekter. Møl er nok den værste skadegøre, da de angriber fødevarer, uldtøj, pelse, udstoppede dyr, møbler samt tæpper.

Vi har det udstyr som kan klare sådanne opgaver.

Vi er til for jer​!

ddcp.dk

CVR: ​39784467

​Kontakt os

Telefon:  2033 1011

Her ligger vi

Århusvej 223
8464 Galten

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her

Benyt kontaktformularen