Certificeret skadedyrsbekæmpelse

​Bekæmpelse af skadedyr med miljørigtig effekt

DDC Pestcontrol & Cleaning ApS er den helt rette at kontakte, hvis I har en opgave, som kræver skadedyrsbekæmpelse. Vi varetager skadedyrsservice for både private kunder og erhverv i og omkring Randers, Århus, Silkeborg og omegn. Vores speciale som skadedyrsbekæmper er ikke gnavere såsom mus og rotter, men derimod insekter, eksempelvis hvepse, myrer og væggelus, og fugle.

Skadedyrsservice siden 1922

Firmaet startede i 1922, og gennem tiden er vi vokset til at være eksperter i bekæmpelse af insekter og skadedyr. Vi er certificeret af plantedirektoratet/landbrugsstyrelsen DK nr. 8006, hvilket er din sikkerhed for, at vi udfører vores arbejde med den nødvendige sikkerhed og ekspertise.

Desinfektion og sikring af containere

Når en containerforsendelse skal til udlandet, er det i flere lande et krav, at lasten er behandlet af en skadedyrsbekæmper, inden den forsegles til afsendelse. Dette gøres for at sikre lasten mod eksport af diverse skadedyr, som dels kan skade lasten og dels kan skade det lokale miljø ved import af disse skadedyr.

Vi har specialiseret os inden for skadedyrsbekæmpelse i containere, hvis last indeholder træemballage. Som en del af vores skadedyrsservice bringer vi din container til vores egen terminal, hvor vi forestår desinfektion af containeren og derefter udsteder certifikat jf. gældende regler. Læs mere om containerservice.

Skadedyrsbekæmpelse i lokaler og boliger

Der findes mange typer insekter, der kan inficere bygninger og være til skade for både sundheden og til gene for beboere, ansatte og kunder. De forskellige typer af skadedyr kræver hver deres form for bekæmpelse – også alt efter, hvor de befinder sig.

Møl og kannere er insekter, der især florerer i museer, fødevarelagre, produktionslokaler o.lign. I private boliger finder man også disse insekter. Møl er nok den værste at uskadeliggøre, da de angriber fødevarer, uldtøj, pelse, udstoppede dyr, møbler samt tæpper.

Med det rette udstyr kan vi dog sørge for den rette skadedyrsbekæmpelse, så du slipper af med utøjet for bestandig.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse?

Vores priser varierer alt efter opgavens omfang, men du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle mere om din opgave. Herefter vil vi udarbejde et tilbud på den nødvendige bekæmpelse af skadedyr.​

Kontakt os for mere information

Hos DDC Pestcontrol & Cleaning ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om hvad vi tilbyder, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon 20 33 10 11. Du kan også sende os en e-mail til anders@ddcp.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er certificeret af
​Plantedirektoratet DK nr. 8006

Kontakt os

DDC Pestcontrol & Cleaning ApS

​Århusvej 223, 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

CVR: 39784467

Telefon: 20 33 10 11

E-mail: anders@ddcp.dk