Gasning & containerservice​

Lad ikke agroprodukter blive ødelagt af insekter og mider

​At anvende gasning til bekæmpelse af insekter og småkryb er en effektiv måde, som vi har anvendt i forbindelse med steder såsom: siloer, plansiloer, skibscontainere o.l. Vi har derudover vores egne gaskamre til opgaven, hvis der er tale om lagervarer, færdigvarer o.l. der skal behandles. Der er mange lande som stiller krav om gasning af containere før de bliver afsendt. Dette specielt, hvis der er tale om agroprodukter såsom korn, nødder o.l. Ved gasning elimineres alle insekter o.l. 100%. ​Man må ikke foretage gasning med giftgas i beboelser, kun tågegasning.

​​

​Mange skibscontainere der ankommer fra tropiske lande, kan indeholde mange forskellige insekter, Kakerlakker, rismelsbiller, sorte enker, slanger, rotter, mus m.m. Vi foretager tågegasning af containere før de udpakkes. Tågegasning foretages på vores egen terminal, men kan også foretages hos jer. Når vi har gennemført gasning, udskriver vi certifikat, hvis dette er påkrævet. Vi er certificeret af Miljø & Fødevarerministeriet med nr. 2021-G2-1245-3260 så næste gang i har en forsendelse / import kontakt os og lad os give et bud på opgaven.​

Containerservice

​Vi fortager kontrolmåling af containere før åbning for at sikre der ikke er rester af gasarter fra afsenderland før containeren åbnes. Containeren udluftes om nødvendigt.

​​

Containeren kontrolleres for skadedyr og tågegasses om nødvendigt.

​​

​Vi er certificeret af Natur & Erhvervsstyrelsen til at udføre varmebehandling af træemballage. Herunder (Paller, Pallerammer, Trækasser, hele pakker træ til producenter m.m.)

​​

Hvis der konstateres skadedyr ved import har vi mulighed for at tågegasning eller gasning af containere inden denne udleveres til kunden. Edderkopper, møl, mider, fluer, klannere, orientalske kakerlakker, fårekyllinger m.m.​

​Nogle lande har krav om, at skibscontainere er gasset før pakning, der må ikke være kornrester, dyreeskrementer, edderkoppespin, fuglefjer. Vi skriver certifikat på desinfektion.

​Nogle lande har krav om, at skibscontainere er gasset før pakning, der må ikke være kornrester, dyreeskrementer, edderkoppespin, fuglefjer. Vi skriver certifikat på desinfektion.

Kontakt os for mere information

Hos DDC Pestcontrol & Cleaning ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om hvad vi tilbyder, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon 20 33 10 11. Du kan også sende os en e-mail til anders@ddcp.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er certificeret af
​Plantedirektoratet DK nr. 8006

Kontakt os

DDC Pestcontrol & Cleaning ApS

​Århusvej 223, 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

CVR: 39784467

Telefon: 20 33 10 11

E-mail: anders@ddcp.dk