Gasning​

Lad ikke agroprodukter blive ødelagt af insekter og mider.​

​At anvende gasning til bekæmpelse af insekter og småkryb er en effektiv måde, som vi har anvendt i forbindelse med steder såsom: siloer, plansiloer, skibscontainere o.l. Vi har derudover vores egne gaskamre til opgaven, hvis der er tale om lagervarer, færdigvarer o.l. der skal behandles. Der er mange lande som stiller krav om gasning af containere før de bliver afsendt. Dette specielt, hvis der er tale om agroprodukter såsom korn, nødder o.l. Ved gasning elimineres alle insekter o.l. 100%.

Man må ikke foretage gasning med giftgas i beboelser, kun tågegasning.

​Mange skibscontainere der ankommer fra tropiske lande, kan indeholde mange forskellige insekter, Kakerlakker, rismelsbiller, sorte enker, slanger, rotter, mus m.m. Vi foretager tågegasning af containere før de udpakkes. Tågegasning foretages på vores egen terminal, men kan også foretages hos jer. Når vi har gennemført gasning, udskriver vi certifikat, hvis dette er påkrævet. Vi er certificeret af Miljø & Fødevarerministeriet med nr. 2021-G2-1245-3260 så næste gang i har en forsendelse / import kontakt os og lad os give et bud på opgaven.

​Containerservice

​Vi fortager kontrolmåling af containere før åbning for at sikre der ikke er rester af gasarter fra afsenderland før containeren åbnes. Containeren udluftes om nødvendigt.

Containeren kontrolleres for skadedyr og tågegasses om nødvendigt.

​Vi er certificeret af Natur & Erhvervsstyrelsen til at udføre varmebehandling af træemballage.

Herunder (Paller, Pallerammer, Trækasser, hele pakker træ til producenter m.m.)

Hvis der konstateres skadedyr ved import har vi mulighed for at tågegasning eller gasning af containere inden denne udleveres til kunden. Edderkopper, møl, mider, fluer, klannere, orientalske kakerlakker, fårekyllinger m.m.

Miljø & Fødevareministeriets godkendelse 2021-G2-1245-3260 eller Natur & Erhversstyrelsens godkendelse DK-8006

Vi har i over 39 år desinficeret og gasset div. produkter.

Lad os løse jeres problem: HURTIGT - EFFEKTIVT - ØKONOMISK

FOR OUR COSTOMERS, SAFETY FIRST

ddcp.dk

CVR: ​39784467

​Kontakt os

Telefon:  2033 1011

Her ligger vi

Århusvej 223
8464 Galten

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her

Benyt kontaktformularen